Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2014 11:49 - Сложен синтез
Автор: superpunch Категория: Тя и той   
Прочетен: 929 Коментари: 2 Гласове:
2



Ким беше болна, нямаше доверие в хората, нямаше и желание да ги вижда. Живееше сама, беше агорафоб и нямаше намерение дори да прекрачва границата към нещо по-различно. Харесваше й, страдаше и й харесваше, защото нямаше намерение да се докосва до това, което другите наричаха ежедневие. Не искаше да се социализира, защото никога не го беше правила и не искаше дори дда си представя как се изразява това нещо сред  другите и какво трябва да прави или как да се държи  в някои ситуации.

Да, обаче тя беше чаровна, беше красива, хората които тя имаше покрай нея я обичаха и когато й идваха на гости често й го казваха, но тя го подминаваше с лека ръка. Пушеше цигари по цял ден и пиеше ликьор, а зимата го сменяше с вино и чай, беше изгледала всички филми, които можеше да се сети и които й бяха препоръчани от познати в интернет.  Всичко в живота й имаше график. Сутрин ставаше, за да повърне и да пие кафе, а после да живее спокойно уютно с кучето си, виждаше как народа се побърква по разните там сайтове, които следеше, нащракваше някоя друга нейна снимка и се залавяше да прави каквото там прави.

И тогава се влюби ....

Той й писа, че харесва нещата, които тя твори, било то под писмен вид или като снимков материал.

Тя хареса това.

Той й писа лично съобщение.

Тя отговори.

Той продължи да й пише, да й говори, да я следи като развитие, да я коментира и анализира. Тогава тя видя, че и той се влюби.

Започнаха да се чуват, смееха се, виждаха се по камерата, правеха секс по скайп и си пращаха прегръдки.

Един ден тя не бе в настроение, продължи да плаче чак до следобяд, нейната липса на самоувереност я докара до там. До това да добута нещата докрай, и този кошмар който сънува снощи ...

Някой се опита да я убие в съня й. После в следващия, и в следващия и така във всеки един. Тя искаше спокойствието си, но позволи на нещо, да я притисне до такава степен , че да си мисли глупости, които знае, че не са така.

Защо се случваше точно сега, когато го намери него?

...

След няколко дни тя се влоши, започна да заключва два пъти вратата, да затваря прозорците, да не вдига телефона и да прекалява с хапчетата. Бе спряла да говори, дори да тегли филми, стоеше в тях и четеше книги, а сърцето й туптеше от енергия, туптеше да се излее някъде.

Тогава се почука. После се звънна. После пак се почука.

-          - Ким ? – беше той! Гласа е същият.

-          - Кажи? – тя дори не стана, дори не повиши глас, тя просто остави книгата и се зави отново с одеялото.

-          - Отвори , моля те, аз съм.

Тя стана и бавно пристъпи. Отвори вратата леко, и го погледна. Да, беше той.

-          - Ким, какво става? – той й се усмихна, колко беше хубав!!!

-          - Нищо – Тя сведе поглед.

-          - Може ли да ... – запита той.

-          - Да.

Рон влезе тихичко и свали обувките си, закачи палтото си и продължи след нея, тя седна на дивана и започна да чете отново. Не беше сигурна какво да прави.

-          - Аз .. надявах се на друга първа среща, но .. – как започваш разговор така? Тъпак,тъпак! Скастри се наум.  Седна до нея и я погледна – Много си красива.

Тя се сви в ъгъла и се премести на другото легло.

-          - Има ли нещо?

-          - Не.

-          - Защо ме отбягваш?

Тя не отговори. Не знаеше защо го прави! За бога, не вижда ли ?

-          - Моля те Ким. Отговори.

-          - Какво искаш? – тя свали книгата.

-          - Теб.

Боже, секс? Сега? Ама.. тя дори не подозираше подобна развръзка на нещата.  После се замисли, някаква развръзка плануваше ли въобще ?

Той седна отново до нея – тя стана и седна на старото си място.

Той се изправи и тя също, двамата се запътиха към другото легло и  спряха посредата. Той й бутна книгата на земята. Той остана на място да гледа как се навежда да я вземе.

 Той я докосна по гърба, тя изтръпна. Ето го сигнала!

 

Ким имаше сравнително приятна стая, две големи легла в двата й края и една огромна лавица с книги, която съединяваше леглата, а пространството помежду им беше празно и само с един огромен и зелен пухкав килим.

 

Той я събори и целуна, тя не искаше, бутна го настрани , изблъска го с ръце. Той я погледна за миг в очите, видя лек страх, но сякаш го приканваше с това й действие. Целуна я пак, тя пак го избута, този път и с крак. Но все пак й хареса. Просто не искаше да я докосва.

Той заклещи ръцете й към големите й гърди и сложи краката си така, че да не може да мърда. Сякаш тялото й се бореше , но ума и душата й вече се гърчеха от кеф, той я целуваше по врата и гърдите, а  лицето й се мяташе насам-натам с прекрасните й черни коси. Нощничката й беше толкова излишна, та тя беше късичка и червена, почти прозрачна. Направо го побъркваше!

Някак си тя се измъкна и се затича към вратата, ами ако той беше убиец също ?

Той я хвана и я плени с целувките си отново – не, убийците не целуват така.

Тогава тя усети големите му ръце върху дупето си, той я вдигна и подпря на стената, а тя уви ръце и крака в него.

Ким се впи в него, не искаше да го пуска, не искаше да се отдава на мисли за фобии и страхове, искаше го. Обичаше го.

-          - Говори ми – прошепна тя.

-          - Не искам, мисли за това, което ще ти правя.

-          - Сложи ми го тогава – тя впи нокти в косата му и го погледна възможно най-перверзно.

Той се усмихна и сложи пръстче на устата й. Разкопча колана и с едно движение откопча копчетата на дънките си. Искаше тя да го усети, просто да го поиска сама !

И подейства, тя се побърка, някак си ставаше така, че мускулите между краката й се свиха конвулсивно и тя имаше чувството,че може да го скърши на две. Това неговото – леко и приятно закръглено тяло.

-          - Давай – подкани той – вземи си го.

Тя се пресегна някак и го извади. Ох, щеше да боли. Не беше правила секс от толкова месеци, а сега идва той с този..този ..няма думи! Прашките й бяха отдавна мокри, тя просто отмести това, което пречеше на пениса му да влезе в нея и имаше чувството , че щеше да излее литри секрет върху него.

Той леко я погали, тя усети размера и главичката му, вреше цялата, кипеше отвътре и стискаше крачета колкото можеше по-силно. Готвеше се психически за този момент.

...

Тогава всичко сякаш се взриви, моментите на страх, рев,несигурност, опцията да се самоубива, да я убиват или каквото и да е лошо –изчезнаха! Отидоха в канала и тя пусна водата, отиваха на майната си и то с всеки тласък на огромният му член, който тя имаше чувството, че ще й разпори вътрешностите. Даваше си сметка, колко е мъничка, как това я побърква, и как и него го побърква.

Правше секс с него, права, като животно. Правеше секс с инстинктите си, движенията й бяха повече от първични, сигурно и първите хора някога така са правили секс, просто , за да усеща още и още и още. Не искаше това да спира никога, искаше го постоянно. Свърши поне два пъти в рамките на петнайсетина минутки, а той не спираше да влиза и тя да усеща топлината на пениса му с вагината си и вска нейна вътрешност.

Тя отпадна, свали я лекичко на земята и я остави да легне. Прибра крачетата й и я обърна по корем, главата й падна на земята, добре че беше свила ръце преди това, господи какво се случваше? Живяла ли е тези месеци, през които се е чувствала така ? Това ли е най-якото нещо, което човек може да изпита?

После се поправи, изпита  най-силният и мощен оргазъм, откакто бе родена. Виждаше го дори като заглавие в блога й „гаден, мощен анален оргазъм”, никога не беше правила анален секс, а толкова й беше интересно, само опита. Само в началото, няколко пъти и стига, но с него!!! С него всеки секс беше побъркващ. Дори мисълта, за това, което той правеше с нея я караше да подвие колене. Тя се изпоти и кожата й започна да се хлъзга приятничко, той не спираше да издава любовни звуци в ушето й и да я хапе. Нека не свършва, нека никога няма край!!!

Защо е толкова прекрасно, боже? Защо ?

Нещо стана, той я обърна и се присламчи към нея, някак си успяха да стигнат до лавицата с книгите, толкова тласкане, толкова движение и емоция. Предвижваха се бавно и не усещаха това, че бяха преполовили стята чукайки се.

Тя се хвана за рафта и започнаха да падат книги и разни плюшени играчки. В последствие тялото й се сви, тя беше почти седнала, той я приклещваше все повече и повече, беше лудост, беше невероятно!

И тогава изръмжа.. Беше като ръмженето на лъв, нато ръмженето на животно победило в люта битка жертвата си. Той го извади и се изля върху нея, покри тялото й от брадичката, та чак до долу. Беше толкова топла и приятна, неговата сперма беше като божествен мехлем. Тя остана непосилна така, размаза с една ръка веднъж това, което успя да събере по тялото си и остана така. А като се замисли , че се дърпаше преди малко.

-          - Ха-ха – процеди тя задъхана.

-          - Нали .. – отвърна той също задъхан – ей сегаидвам.

Целуна я по челото и се изправи, пениса му още беше в ерекция.

-          - Не чакай, ела – той се приближи .

Тя го хвана и го засмука, прокара езиче по разтежението му и обра това, което бе останало по него. После се усмихна, задържа го в устата си и преглътна.

-          - Отивай, чакам те.

Тя остана така. Втренчена в себе си, имаше едно огледало, в цял ръст в другия край на стаята. Тя се виждаше колко разнищена изглеждаше, сякаш някой я беше бил досега. Беше я сдъвкал и изплюл. Усмихна се на себе си и размаха пръст към отражението си.

-          - От теб най-малко съм го очаквала.. – продума тихо тя и се остави да отпочине.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. injir - Брях! Еротична литература. Ще имаш ...
18.07.2014 12:20
Брях! Еротична литература. Ще имаш читатели.
цитирай
2. calli - Хм. :)
19.07.2014 13:34
Само едно ще кажа: Въздества...
Не се смятам за специалист по темата, но подобна еротика, още повече написана от мъж бих казала, че би допаднала на доста читателки. Стига да смеят да си признаят. :)
Поздрави. Границата между фината еротика и пошлото порно е много тънка. Спазил си я според мен, Росен. Важно е да не се прекрачва. Но пък и за там си има пътници...
Интересен изказ имаш- ще погледна и други неща при първа възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: superpunch
Категория: Тя и той
Прочетен: 22551
Постинги: 14
Коментари: 2
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930